Sukkerfri brændte mandler

Brændte mandler har en duft, der er magisk, og der skal høj viljestyrke til for ikke at gå ombord i en stor posefuld. Problemet er bare, at de er lavet i sukker, massevis af sukker.

Men nu har jeg lavet min egen opskrift på sukkerfri brændte mandler, og her er der ikke ét gram sukker i. Håber du kan lide dem.

De skal ud af ovnen når de har en gylden farve. Det er nemt.

Indhold:

Mandler
Flordrys

Sådan gør du:

Lad mandlerne stå i meget varmt vand et stykke tid. Smut mandlerne og tør dem lidt.

Fordel dem nogenlunde tæt ud på en bageplade med bagepapir.

Drys Flordrys jævnt over mandlerne.

Bag dem på næstøverste ribbe ved ca. 200 grader, indtil de er gyldne.

  11 comments for “Sukkerfri brændte mandler

  1. Henriette
    20. november 2012 at 13:50

    Hej Michael. 🙂 Dine mandler ser lækre ud. 🙂 Hvad er flordrys? Er det flormelis?
    MH Henriette
    Ps. Har du nogle erfaringer med, om dine opskrifter tåles af Gastric-bypass opererede?

  2. Henriette
    4. december 2012 at 19:56

    Tusind tak så blev jeg det klogere – glæder mig til at smage nogle af alle dine lækre kager, og krydser fingre for, jeg kan tåle bare et lille stykke i ny og næ. 😉 MH Henriette

  3. Henriette
    4. december 2012 at 19:59

    Hov forresten – det flordrys skal det bestilles på nettet?

    • anne
      11. juni 2013 at 19:14

      Henriette det kan både købes på nettet og i supermarkeder, både Føtex og Bilka har det

  4. Lonnie
    5. december 2014 at 19:52

    Hvor mange gram mandler og hvor mange gram flordrys bruger du til en portion

    • Michael
      5. december 2014 at 21:25

      For at være ærlig, så kommer det sig ikke så nøje, Lonnie. Jeg brugte en pose (200 gram) og vendte de smuttede mandler i 1-2 spsk. FlorDrys eller lignende produkt.

      Du kan eventuelt drysse en lille smule salt over dem, men det er bestemt ikke påkrævet. Det giver dog lidt ekstra dybde.

      • Lonnie
        6. december 2014 at 9:30

        Hej
        Tak for svaret. det var også bare for at have lidt ca. mål 🙂

        • Michael
          6. december 2014 at 15:30

          Mit store problem er, at jeg ELSKER brændte mandler. Desværre er de voldsomt sukkerfyldte og det er svært at gøre efter i en tilfredsstillende sukkerfri version.

          Det jeg gør er, at jeg tilsætter f.eks. kanel til nogle af dem, Lakrids til andre, o.s.v. Det er slet ikke så dumt endda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *