Sukkerfri Hindbærmuffins

Disse muffins er så nemme at bage, at de passer godt til en bage-dag sammen med børnene. Du kan sagtens skifte hindbærrene ud med f.eks. blåbær, jordbær eller solbær. De mørke bær er i øvrigt en god måde at få vigtige vitaminer og antioxidanter i kroppen.

At de så smager fantastiske, gør ikke livet værre. Du får 12 stk. ud af denne portion.

 

Indhold:

300 g mel
80 g Perfect Fit
2 tsk. bagepulver (med top)
1 æg
1 stang vanilje
2½ dl minimælk
40 g flydende Becel
150 g hindbær (gerne frosne bær som er tøet op)
2-3 tern af 86% chokolade (f.eks. Marabou)

 

Sådan gør du:

Bland mel, bagepulver og Perfect Fit og sigt det i en skål.

 

I en anden skål slår du ægget ud og pisker det godt sammen med vanilje, mælk og Becel.
Hæld det over melet og rør det godt sammen.

 

Hæld forsigtigt bærene i dejen og vend det meget forsigtigt rundt.
Du kan nemt ødelægge bærrene, derfor skal det gøres forsigtigt.

 

Hak chokoladen i den størrelse du synes om og bland det i dejen.

 

Det er nemmest at bruge en muffinform (vist på mit billede). Sæt en muffinskål af papir ned i formen og brug en spiseske til at fylde godt op. Dejen er så tyk, at hver form godt kan fyldes til randen.

Har du ikke en muffinform så sæt 2-3 papir-muffinforme sammen.

 

Bag dem midt i ovnen i 20 minutter ved 200 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.