Sukkerfri kokoskage med chokoladestykker

Denne kage er fremragende.

Den bliver ikke ret høj, men den har en skøn smag. Du skal vide, at kagen indeholder hvidt mel, fedtstof og kokosmel. De ingredienser er ikke de sundeste for en slankekur eller ens blodsukker, så spis kagen med måde. Jeg har forsøgt at reducerer fedtet til et minimum. Op til 75% af fedtet er skåret væk, og jeg bruger den mørke 86% chokolade fra Marabou..

 

Indhold:

60 gram Perfect Fit
50 gram flydende Becel
60 gram mel
2 tsk. vaniliesukker
2 tsk. bagepulver
130 gram kokosmel
60 gram mørk chokolade (86%)
40 gram hasselnødder
2 æg
Sådan gør du:

Pisk æggene godt sammen.
Rør Becel, vaniliesukker, mel, Perfect Fit og kokosmel i.
Hak chokolade og nødder i fine stykker og rør det i dejen. Rør stille og roligt rundt et stykke tid.
Brug fx en sandkageform med bagepapir. Hæld dejen i.
Bag kagen ved 180 grader i 35-40 minutter (stik en gaffel forsigtigt ned midt i kagen. Hvis dejen hænger fast, skal den have mere tid i ovnen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *