En glædelig nyhed

Nogle af jer ved, at jeg har kæmpet en ulige kamp mod det firma som stod for min hjemmeside før. Jeg har ret mange besøgende hver måned, så sætter sin lid til min opskrifter til f.eks. fødselsdage, jul, o.s.v., men firmaet gjorde det praktisk taget umuligt at bruge siden i næsten et år. Nu er jeg langt om længe sluppet fra dem og flyttet ind et andet sted, og nu glæder jeg mig til at kunne arbejde på siden igen. Som du kan se mangler billederne endnu, men jeg begynder at bage fra en ende af og tager nye billeder. Det ved jeg visse omkring mig bliver glad for 🙂

Jeg har allerede planlagt tre nye sukkerfri og fedtfattige opskrifter: Bastogne kiks, helt fantastisk gulerodskage og en uhyre svampet og lækker banankage. De sidder allerede nogenlunde i skabet. Jeg laver selv mine opskrifter og har altid gjort det. Sådan bliver det ved med at være. Det håber jeg også du kommer til at mærke i fremtiden. Jeg bokser lige nu med en roulade, men mangler at slibe kanterne til. Smagen skal være rigtig, ellers er der ikke noget ved det 🙂

Michael

  11 comments for “En glædelig nyhed

 1. Anita Hansen
  11. august 2016 at 13:22

  Hej Michael,
  Jeg er en af de flittige brugere, og jeg glæder mig specielt til gulerodskagen.
  Jeg bager mest din appelsinkage, men nogen af de andre opskrifter er også blevet brugt med stor succes.
  Tak for dit store arbejde
  Anita Hansen

  • admin
   13. august 2016 at 2:24

   Hej Anita,

   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det sætter jeg stor pris på.

   Gulerodskagen er også helt fantastisk. Den har noget helt utroligt svampet over sig, men det har banankagen også. Normalt laver man gulerodskage med naturel flødeost oven på. Der findes en light version og hvis den kommer til at spille, så er min lykke gjort 🙂

   Michael

 2. Jannie
  14. august 2016 at 8:25

  Hej Michael☺hvor finder jeg opskriftene på din gulerodskage, banankage og evt appelsinkage? Min svigermor og min far har sukkersyge og min datters fødselsdag står for døren. Jeg vil gerne servere noget nyt for dem, Udover min egen hindbærrouladeklassiker?Hvad er dit bedste bud?? Hilsen Jannie

  • Jannie
   14. august 2016 at 8:27

   Aha…fandt lige rulle-menuen???

 3. Bente Laursen
  7. september 2016 at 9:15

  jeg har prøvet din appelsinkage i dag, det er første gang jeg prøver en af dine opskrifter, men ikke sidste, da jeg selv har sukkersyge er det godt få opskrifter fra en som også har sukkersyge, mangler bare nogle billeder

 4. Pernille
  8. oktober 2016 at 19:56

  Hej Michael
  Hvornår kan vi vente bastogne kikse opskriften? Det var min mors ynglingskiks, før hun fik sukkersyge.
  Hilsen Pernille

 5. Kirsten
  22. november 2016 at 15:14

  Jeg er først kommet med på banen nu, men glæder mig til flere gode opskrifter 🙂

 6. Lotte
  5. december 2016 at 19:19

  Hej Michael,

  Tusind tak for din fine side og at du vil bruge ressourcer på at dele dine fantastiske opskrifter med os. Efter at min mor fik sukkersyge troede vi at det var slut med kager for hende, men det var kun indtil vi fandt din side. Et stort tak herfra og vi glæder os til at se billederne på dine kager 🙂

  Mvh,
  Lotte

  • admin
   3. januar 2017 at 11:15

   Hej Lotte,

   TUSIND TAK for den søde besked. Billederne fik det gamle firma som havde min hjemmeside liggende slettet. Så mange års arbejde røg ud, da Servage ikke havde styr på noget. Men nu laver jeg gradvist nye billeder når jeg laver kagerne hjemme til os selv. Så der kommer lige så stille nye billeder på.

   Michael

 7. lene Eriksen
  31. december 2016 at 16:49

  Hej Michael. Du skriver et sted du overvejer at lave en bog med opskrifter. Har du skrevet den?

  • admin
   3. januar 2017 at 11:17

   Hej Lene

   Jeg arbejder ret meget i denne periode og har faktisk debatteret en del med mig selv og jeg simpelthen skulle nøjes med at lave en online version og så droppe papirudgaven, men er kommet frem til at det nok er dumt. Personligt elsker jeg at kunne stå med kogebogen i hånden, mens jeg laver med. Jeg håber 2017 bliver mit og vores år.

   Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *