Jeg har fejlet :)

I takt med jeg nærmer mig 50 år kan jeg se, at mine tekniske færdigheder bliver værre og værre. Af en eller anden årsag har samtlige kommentarer på siden været sat på pause i LANG tid. Derfor ser det lidt dødt ud, men da jeg kom til at kigge i admin-delen så jeg tæt på 100 kommentarer som ikke var kommet ud på selve siden. Inklusiv spørgsmål. Det er jeg frygtelig ked af. Det var også to opskrifter som jeg troede var gjort færdige og offentliggjort, men det var vist kun i min fantasi. Jeg skal rette op 🙂

Michael

  11 comments for “Jeg har fejlet :)

 1. admin
  13. august 2016 at 2:24

  Hej Anita,

  Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det sætter jeg stor pris på.

  Gulerodskagen er også helt fantastisk. Den har noget helt utroligt svampet over sig, men det har banankagen også. Normalt laver man gulerodskage med naturel flødeost oven på. Der findes en light version og hvis den kommer til at spille, så er min lykke gjort 🙂

  Michael

 2. Jannie
  14. august 2016 at 8:25

  Hej Michael☺hvor finder jeg opskriftene på din gulerodskage, banankage og evt appelsinkage? Min svigermor og min far har sukkersyge og min datters fødselsdag står for døren. Jeg vil gerne servere noget nyt for dem, Udover min egen hindbærrouladeklassiker?Hvad er dit bedste bud?? Hilsen Jannie

  • Jannie
   14. august 2016 at 8:27

   Aha…fandt lige rulle-menuen???

 3. Bente Laursen
  7. september 2016 at 9:15

  jeg har prøvet din appelsinkage i dag, det er første gang jeg prøver en af dine opskrifter, men ikke sidste, da jeg selv har sukkersyge er det godt få opskrifter fra en som også har sukkersyge, mangler bare nogle billeder

 4. Pernille
  8. oktober 2016 at 19:56

  Hej Michael
  Hvornår kan vi vente bastogne kikse opskriften? Det var min mors ynglingskiks, før hun fik sukkersyge.
  Hilsen Pernille

 5. Kirsten
  22. november 2016 at 15:14

  Jeg er først kommet med på banen nu, men glæder mig til flere gode opskrifter 🙂

 6. Lotte
  5. december 2016 at 19:19

  Hej Michael,

  Tusind tak for din fine side og at du vil bruge ressourcer på at dele dine fantastiske opskrifter med os. Efter at min mor fik sukkersyge troede vi at det var slut med kager for hende, men det var kun indtil vi fandt din side. Et stort tak herfra og vi glæder os til at se billederne på dine kager 🙂

  Mvh,
  Lotte

  • admin
   3. januar 2017 at 11:15

   Hej Lotte,

   TUSIND TAK for den søde besked. Billederne fik det gamle firma som havde min hjemmeside liggende slettet. Så mange års arbejde røg ud, da Servage ikke havde styr på noget. Men nu laver jeg gradvist nye billeder når jeg laver kagerne hjemme til os selv. Så der kommer lige så stille nye billeder på.

   Michael

 7. lene Eriksen
  31. december 2016 at 16:49

  Hej Michael. Du skriver et sted du overvejer at lave en bog med opskrifter. Har du skrevet den?

  • admin
   3. januar 2017 at 11:17

   Hej Lene

   Jeg arbejder ret meget i denne periode og har faktisk debatteret en del med mig selv og jeg simpelthen skulle nøjes med at lave en online version og så droppe papirudgaven, men er kommet frem til at det nok er dumt. Personligt elsker jeg at kunne stå med kogebogen i hånden, mens jeg laver med. Jeg håber 2017 bliver mit og vores år.

   Michael

 8. Laura
  26. juli 2017 at 20:17

  Hej,
  Jeg kan ikke finde den omtalte gulerodskage, hvor er den at finde? 🙂
  Derudover vil jeg sige tak for gode opskrifter! Er det bare min webbrowser eller er der ikke billeder på opskrifterne?

  Mvh, Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.