Sukkerfri kokostoppe

Jeg har lavet en opskrift på sukkerfri kokostoppe til jer i dag, og de blev dejlige. I normale kokostoppe skal der store mængder sukker i. Det giver den knasende overflade.

I mine er der ingen sukker, men de knaser stadig, og så er der naturligvis chokolade nederst. Der bliver ca. 18 stk af denne portion. Efter et par dage bør de opbevares i køleskabet.

 

Indhold:

1 æg
½ tsk vaniljesukker
60 g Flordrys
30 g Perfect Fit
120 g kokosmel
1 tsk. kartoffelmel (evt. hvedemel)

 

Sådan gør du:

Pisk æg og vaniljesukker til en tyk masse.

Bland kokosmel, kartoffelmel, Flordrys og Perfect Fit sammen. Vend det forsigtigt i det piskede æg.

Sæt dejen i køleskabet i mindst 30 minutter.

Form dejen til toppe (i den størrelse du ønsker) og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Bag dem midt i ovnen ved 175 grader ca. 10-12 minutter (indtil de er gyldne).

Lad dem køle af på fx en rist.

Dyp dem en eller to gange i 86% smeltet chokolade. Det bliver de bestemt ikke dårligere af.
Det er nemmest at stille dem på køl først, og så dyppe dem i chokolade. Når de er kolde, stivner chokoladen hurtigere.

Sukkerfri kokostoppe

18 tanker om “Sukkerfri kokostoppe

    1. Perfect Fit er et udmærket sødemiddel, dog (alt for) dyrt. Perfit Fit gør bl.a. at du kan trække en del af fedtstoffet ud af opskriften. Det står alt sammen på siden af en bøtte Perfit Fit som bl.a. kan købes i SuperBrugsen.

      1. jeg kan nu bedst lide perfect fit, er ikke så vild med smagen fra Atwel, syntes den er kunstig, og så må man ikke bage ved for høje temperaturer.
        mvh Anne

  1. Hej,

    Jeg har prøvet din opskrift og jeg synes de bliver fantastiske – men jeg har det problem at efter et par dage, så bliver toppene enten vildt hårde (hvis de bliver opbevaret i køleskab) eller mister deres sprødhed (hvis jeg undlader at komme dem på køl). Har du et trick til, hvordan man bevarer dem sprøde?

    Venlig hilsen,
    Nickie

  2. Hej Michael.
    Nu har vi (min kæreste og jeg) lige bagt nogle af dine sukkerfrie kager og min absolut ynglings er klart kokosmakronerne – de er bedre end bagerens!!! Så næste gang vi laver dem (for det er helt sikkert at vi gør det) så blir det mindst en dobbelt positon 🙂

    Tak for en rigtig god hjemmeside med masser af lækkerier 🙂

    1. Tusind tak, Hanne. Så bliver du glad for at vide, at jeg netop har afsluttet den nyeste ide: Smørkage der smager som originalen. Den er RIGTIG god, hvis man elsker smørkagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen