Det lyder muligvis som en underlig blanding med chokolade og rødbede, men jeg lover dig denne kage er rigtig god. Du kan lave den i en almindelig springform, hvor den hæver flot og får en lækker luftig konsistens. Jeg bruger dog en firkantet form i cirka samme størrelse som en springform. Du skal helst bruge en […]
Sukkerfri citronmåne
Her er en klassiker, og endda i sukkerfri version. Citronmåne. Der bliver naturligvis to måner ud af kagen, for du bager den i en rund springform og deler den på midten. Det er DanCake som står bag klassikeren i Danmark, men mens den originale er en smule tør, så håber jeg denne vil vinde på […]
Blog: To nye kager på vej
Jeg har lige nu mindst to nye slags kager på vej. Specielt den ene er jeg uhyre stolt af. Det er en gammeldags smørkage med kagecreme og hele molevitten. Jeg er overrasket over hvor fantastisk den er blevet. En gammeldags smørkage laves i en trin og lige nu handler det mest om at få kogte […]