Sukkerfri brownies

Kan man lave sukkerfri brownies? Jeg har kæmpet lidt med denne opskrift og jeg kan i hver fald love dig for, at du kan lave nogle som kommer tæt på og har langt færre kalorier. Det betyder ikke at man kan spise dem som gulerødder, men de er noget mere sunde end normalt.

Indhold:

5-6 spsk. kakao
250 gram hvedemel
190 gram Perfect Fit
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
2 æg
100 gram flydende fedtstof (Jeg bruger Xtra med 70% fedt fra Coop)
2.5 dl. varmt vand

 

Sådan gør du:

Bland alle de tørre ting sammen i en skål.
Ælt æg og flydende fedtstof i. Slut med at ælte de 2½ dl vand i.

Bag kagen ved 160 grader (varmluft) eller 175 grader (almindelig ovn) i 30-35 minutter.
Jeg bager kagen i en bradepande (30×22) og det passer ret godt. Du må endelig ikke bage kagen for meget. Tjek om kagen er færdig ved at stikke en tynd kniv eller strikkepind i,

Jeg vil foreslå, at du laver sukkerfri glasur (jeg bruger Atwel Flordrys). Bland en tsk kakao i så du får kakao-glasur.

Sukkerfri brownies

2 tanker om “Sukkerfri brownies

  1. Hej Michael – jeg er så glad for din hjemmeside her og vil gerne starte med at sige tak for alle dine skønne sukkerfrie opskrifter som virkelig har gjort en forskel i mit “diabetes-liv” til det bedre👍 Jeg vil endda sige tak til dig for nok at ha forlænget mit liv med et par år med dine opskrifter…👍👍👍-og især fordi du selv ved PRÆSIS hvad det vil sige at være diabetiker gør derfor dine opskrifter meget nemme for os diabetiker at forstå. Men derfor også dette spørgsmål: ER DU OK??? Jeg kan se at sidst du skrev var i år 2018 og kan ikke se din aktivitet her på siden efterfølgende..😔 jeg håber ihverfald at du er det og stadig er i gang med vidunderlige sukkerfrie kager og nyder livet – og igen mange, mange Tak😉🍰

    1. Hej Camilla og TUSIND TAK for din søde besked. Når jeg ikke laver sukkerfri kager arbejder jeg i vindmøllebranchen og vi har rigtig meget at se til. Derfor valgte jeg at passe på mig selv og have fokus på mit job og så måtte kagerne komme i baggrunden i en periode. For et par år siden gik jeg nemlig ned med stress, men det er svært at holde en gammel cirkushest væk, så jeg er i gang igen 🙂 Jeg skal gå samtlige opskrifter igennem (og der er mange) fordi sødemidlet Flordrys er f.eks. udgået og jeg skal have fundet en erstatning som ikke har den der frygtelige eftersmag. Ha’ en dejlig dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen