Sukkerfri blåbærkage

Du kan få et ordentligt skud vitaminer og antioxidanter med denne kage. Der er nemlig 250 gram dejlige og sunde blåbær i, meget lidt fedtstof i forhold til andre kager og en meget stor smag af sommer.

Jeg har endnu ikke prøvet, men jeg er ret sikker på, at du kan bruge hindbær eller søde brombær i stedet for. Hindbær vil muligvis blive meget bløde, men brombær kan skæres midt igennem, så stykkerne bliver af en mere spiselig størrelse.

Indhold:

3 æg
130 g Perfect Fit
185 g hvedemel
250 g blåbær (du kan fint bruge frosne)
60 g flydende Let Becel
1 tsk bagepulver
½ tsk stødt kardemomme
½ tsk stødt ingefær

Sådan gør du:

Pisk de 3 æg godt luftige.

Bland mel, Perfect Fit, bagepulver, kardemomme og ingefær.

Pisk det langsomt i æggene.

Pisk Becel i.

Hæld dejen i en springform med bagepapir (eller smurt med fedtstof).

Strø dine blåbær ud over kagen og lad dem synke lidt ned i kagen.

Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i 40-45 minutter.

Sukkerfri blåbærkage

3 tanker om “Sukkerfri blåbærkage

  1. Har lige bagt denne PRAGTFULDE kage, den kan varmt anbefales. Jeg hakkede en håndfuld mørk chokolade og puttede det i kagen – god smag. Tak for en god side, med mange skønne opskrifter.

    1. Personligt har jeg aldrig prøvet at bage med det, Camilla, så jeg ved det ærligt talt ikke. Jeg ville få fat på Perfect Fit (Kan købes i bl.a. SuperBrugsen) eller denne fra Toft-care.dk: Atwell Sødemiddel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen