Tit ender jeg med for meget kage i køleskabet, for mange småkager, knækbrød, o.s.v. I stedet for at stille mig i køen med madspild laver jeg romkugler ud af det jeg har. Hele humlen i romkugler er at finde balancen mellem det våde og det tørre. Hvordan du mixer kage og andet er op til dig. […]
Sukkerfri smørkage
Lad det være sagt med det samme. Du laver ikke en smørkage på et kvarter. Det har taget lidt tid for mig at få den strikket sukkerfri og fedtfattigt sammen, men har du modet til at springe ud i det, så er smørkagen det hele værd. Det er en vidunderlig blanding af remonce, kagecreme, kanel […]
Sukkerfri havregrynskager
Jeg elsker havregrynskager og her er en opskrift på sukkerfri havregrynskager. De vil også være at finde i min kommende bog med sukkerfri opskrifter, sammen med en del andre nye opskrifter. Tip: Når kagerne er kølet af kan du pensle dem med smeltet chokolade. Personligt bruger jeg mindst 80% chokolade pga. det høje kakaoindhold. Indhold: […]
Sukkerfri chokoladekage med rødbede
Det lyder muligvis som en underlig blanding med chokolade og rødbede, men jeg lover dig denne kage er rigtig god. Du kan lave den i en almindelig springform, hvor den hæver flot og får en lækker luftig konsistens. Jeg bruger dog en firkantet form i cirka samme størrelse som en springform. Du skal helst bruge en […]
Sukkerfri citronmåne
Her er en klassiker, og endda i sukkerfri version. Citronmåne. Der bliver naturligvis to måner ud af kagen, for du bager den i en rund springform og deler den på midten. Det er DanCake som står bag klassikeren i Danmark, men mens den originale er en smule tør, så håber jeg denne vil vinde på […]
Blog: To nye kager på vej
Jeg har lige nu mindst to nye slags kager på vej. Specielt den ene er jeg uhyre stolt af. Det er en gammeldags smørkage med kagecreme og hele molevitten. Jeg er overrasket over hvor fantastisk den er blevet. En gammeldags smørkage laves i en trin og lige nu handler det mest om at få kogte […]