Sukkerfri Fedtebrød

Hvis man er til kokos, så er disse småkager, hvad honning er for bier.

Husk at kokosmel ikke er den sundeste slags mel, du kan bruge, så du skal være varsom med, hvor mange du spiser. Der er også lidt flydende becel i, så det er bestemt ikke alterbrød.

Du får ca. 30 stk. ud af denne portion.

 

Indhold:

125 gram mel
65 gram kokosmel
1/4 tsk. hjortetaksalt
40 gram Perfect Fit
50 gram flydende becel
1-2 tsk. minimælk (indtil du har en fast masse som kan rulles ud)

Evt. Flordrys til glasur.

 

Sådan gør du:

Bland det hele i en skål og ælt det godt sammen.
Dejen skal være fast. Hvis den er for tynd, hælder du bare lidt mere hvedemel i.

 

Rul dejen ud i aflange plader (ca. 5 cm bred og 4-5 mm tyk).

 

Skær småkagerne ud på tværs af det aflange stykke.
Da dejen kan være svær at arbejde med, kan det være nemmest at skære småkagerne ud på bordet og flytte dem over med en tynd paletkniv. Husk at bruge bagepapir.

 

Bag de sukkerfri småkager i ovnen, indtil de er lysebrune. 200 grader i 10 minutter.

 

Tips:
Vil du gøre lidt ud af din glasur, kan du evt. putte lidt kakao i. Smør det godt ud over småkagerne og drys lidt hakkede mandler ud over. Du kan naturligvis også bruge frugtfarve i glasuren.

Sukkerfri Fedtebrød

2 tanker om “Sukkerfri Fedtebrød

  1. Hej Michael
    Det er en meget god side du har lavet her, jeg er da helt stolt af at være i familie med dig!!!!!!!.Jeg har lige lavet dine fedtebrød, de smager bare godt , men så skulle jeg lige prøve at lave en anden glasur jeg har puttet rom i , det var bare godt .
    Hilsen
    Conny

  2. Øv har lige prøvet at lave denne dej og den er en stor gang smulder 🙁
    Har puttet dobbelt så meget mælk i og den kan stadig ikke rulles.
    Jeg ved ikke hvad søren jeg gør forkert, men det er helt umuligt at arbejde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen