Disse muffins er så nemme at bage, at de passer godt til en bage-dag sammen med børnene. Du kan sagtens skifte hindbærrene ud med f.eks. blåbær, jordbær eller solbær. De mørke bær er i øvrigt en god måde at få vigtige vitaminer og antioxidanter i kroppen.
At de så smager fantastiske, gør ikke livet værre. Du får 12 stk. ud af denne portion.
Indhold:
300 g mel
80 g Perfect Fit
2 tsk. bagepulver (med top)
1 æg
1 stang vanilje
2½ dl minimælk
40 g flydende Becel
150 g hindbær (gerne frosne bær som er tøet op)
2-3 tern af 86% chokolade (f.eks. Marabou)
Sådan gør du:
Bland mel, bagepulver og Perfect Fit og sigt det i en skål.
I en anden skål slår du ægget ud og pisker det godt sammen med vanilje, mælk og Becel.
Hæld det over melet og rør det godt sammen.
Hæld forsigtigt bærene i dejen og vend det meget forsigtigt rundt.
Du kan nemt ødelægge bærrene, derfor skal det gøres forsigtigt.
Hak chokoladen i den størrelse du synes om og bland det i dejen.
Det er nemmest at bruge en muffinform (vist på mit billede). Sæt en muffinskål af papir ned i formen og brug en spiseske til at fylde godt op. Dejen er så tyk, at hver form godt kan fyldes til randen.
Har du ikke en muffinform så sæt 2-3 papir-muffinforme sammen.
Bag dem midt i ovnen i 20 minutter ved 200 grader.