Sukkerfri marcipan

sukkerfri marcipanJeg har haft sukkersyge siden i snart 30 år, men det er ikke i pokkers mange år, jeg har været klar over, at der findes sukkerfri marcipan.

Odense Marcipan laver en god sukkerfri marcipan, men personligt hælder jeg mest til Cavaliers marcipan. Ligegyldigt hvilken du vælger, er her et par tip til din marcipan, som nok skal hæve julestemningen.

 

Indhold:

En rulle sukkerfri Odense marcipan eller sukkerfri Cavalier marcipan.
Flordrys (sælges fra bl.a. mitliv.dk)
Fx rød og grøn frugtfarve
Sådan gør du:
Skær marcipanen i mindre stykker.

Tilsæt 1-2 spsk Flordrys.

Ælt det godt sammen.

Del marcipanen op og ælt frugtfarve godt ind, hvis du ønsker det.

Herefter er det kun din fantasi, der sætter grænser. Lav trekanter, kugler eller lignende.
Mandler passer godt til marcipan (marcipan er lavet af mandler), så brug gerne dem oven på.

Som du kan se på billedet, har mit marcipan været i smeltet 86% chokolade. Nogle af dem fik en smule Perfect Strø på toppen, mens de stivnede. Tør du give dig i kast med det, kan du tilsætte 1-2 tsk likør til din marcipan.

Sukkerfri marcipan

5 tanker om “Sukkerfri marcipan

 1. Jeg har lavet sukkerfri marcipan, som er blevet supergodt. Opskrift følger:

  100g smuttet og ristet på panden.
  25g dadler tørret
  En smule sukrinmelis (naturlig og sukkerfri flourmelis)

  kør mandler og dadler sammen i en minihakker og tilsæt en smule kogt vand til massen samler sig. Kan formes og betrækkes med en god mørk chokolade.

  Hilsen Lille

 2. Hej – jeg er nysgerrig på den marcipan du nævner, Cavalier, hvor kan jeg købe den ? Tak, har lige fundet din side, ser fantastisk ud, glæder mig til at prøve dine opskrifter.

  1. Hej Nina. Jeg har faktisk droppet den marcipan, da den er svær at få fat på. Jeg bruger stadig den sukkerfri fra Odense Marcipan, men også den nye fra Isis. Den er ret god.

   1. Den sukkerfri marcipan fra Odense er ikke egnet til diabetikere, da den er sødet med maltitol, som får blodsukkeret til at stige

 3. Hejsa.. Jeg er “desværre” ny inden for det sukkerfrie..Det er min første jul med det, og jeg er glad over, at finde ud af, at der findes så mange opskrifter… Jeg glæder mig utroligt meget til at prøve dine fine opskrifter.. God Jul..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen