Jeg har forsøgt at lave en helt ny kage i dag. Den smager lidt af krydderkage og er meget luftig.
Jeg har skåret meget ned på sødemiddel og fedt, så det er ikke en af værste kager, du kan spise, hvis du er diabetiker eller på slankekur. Vær opmærksom på, at kokosmel indeholder fedt, og der er mørk chokolade i. Det kan smitte af på både vægten og blodsukker.
Indhold:
80 gram kokosmel
210 gram mel
3 tsk. bagepulver
2 tsk. vanille
2 tsk. kanel
40 gram flydende Becel
70 gram Perfect Fit
3 æg
2 dl minimælk
2 tern finthakket chokolade (Marabou 86%)
Sådan gør du:
Bland det hele i en skål og brug din el-pisker til at ælte det hele godt sammen.
Hæld det i en sandkageform (brug bagepapir i formen).
Sæt kagen i ovnen i 50 minutter ved 175 grader.
Hej.
Jeg har lavet kagen til kæresten og jeg i aften, for at teste den af til en dag vi skal bruge en sukkerfri kage, til sukkersyge familiemedlem. Men syntes den er noget tør og smager kun af lidt kanel. Har du et tip til hvordan den kan bliver bedre, eller er sukkerfri kager bare sådan?
Hilsen Hannah