Nyt legetøj

mini donutsJeg er klar med et nyt indlæg i bloggen og det handler om, at jeg har fået nyt legetød. Det er næppe mange af de danske mænd der går op i, at man får en robust form til at lave mini-donuts i, men det har jeg altså fået.

Jeg er forholdsvis tæt på at have en opskrift klar, som går det muligt for dig at spise fedtfattige mini-donuts uden sukker. Men indtil videre bruger jeg tre skumfiduser med sukker i opskriften. Jej vil gerne væk fra de skumfiduser med sukker, men opskriften bliver båret af netop de skumfiduser.

Hvorfor? Fordi de gør det muligt at lave mini-donuts uden at lade dem sejle i fedtstof og de smager himmelsk. I den endelige opskrift vil der kun være omkring 20 gram Let Becel og en spiseskefuld olivenolie. Det er ikke meget i 20 mini-donuts.

Hvis ret skal være ret, så kan en diabetiker sagtens bruger tre skumfiduser i en opskrift der vil gave omkring 20 mini-donut og det hænger sikkert sammen med min forfængelighed, at jeg gerne vil prøve at lave den absolut sukkerfri.

Nyt legetøj

3 tanker om “Nyt legetøj

  1. Uha det lyder voldsomt spændende, håber du kan lave dem helt sukkerfrit.. Men ikke at læse sådan at de ikke skal prøves.. Hvor køber man sådan en fin form???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen