Slås med en sukkerfri karamelkage

karamelkageJeg er gået i gang med at lave en ny sukkerfrikage til jer og det hele skrider fint fremad. Det er en karamelkage med den velkendte sukkerfri Werther’s Echte (også kendt som Werther’s Original). Jeg er ret sikker på, at jer som elsker karamel vil kunne lide denne.

Jeg kan dog ikke rigtigt bestemme mig for om den skal laves på lidt kanel med revet appelsin, eller chokoladestykker med nødder.

Jeg ender nok med at lave en opskrift på begge, selvom det er noget af en dyr historie at lave så mange eksperimenter for at ramme den bedste smag. Jeg ved end ikke om det er bedst at lave det som én stor kage i en rund springform eller den vil tage sig bedst ud i en muffinform. På den anden side set.,.. hvis det er de største problemer i livet, så skal man vist ikke brokke sig 🙂

Slås med en sukkerfri karamelkage

8 tanker om “Slås med en sukkerfri karamelkage

 1. Hej Michael.

  Synes du skal prøve at lave en af hver og så lave den ene som enkage og den anden som muffins, for de skal jo nok ikke have nær så lang tid.

  Har du prøvet at bruge Stevia sukker?

 2. Rigtig fin side. Kunne tænke mig, at du i parentes skrev hvor meget sukker der skal i. Så kan man selv regne om, hvis man bruger andet end Perfekt Fit.

 3. Hej Michael 🙂
  Jeg vil høre om du har eller kender en god opskrift på kærnemælkshorn?
  Dem jeg har fundet rundt omkring på nettet er jeg ikke helt tilfredse med. Måske du kan hjælpe??
  mvh
  Louise

  1. Undskyld det sene svar, Louise.

   Jeg har ikke lavet en decideret opskrift på den slags horn endnu. Grunden er, at der skal rigtig meget smør i den slags horn.

   Hvis du har modet, så har jeg en anelse om at du måske kan bruge http://sukkerfrikager.dk/sukkerfri-kanelhorn/. Brug udelukkende hvedemel og skift mælken ud med kærnemælk.

   Du kommer nok til at skal bokse lidt med den, for jeg er ikke 100% sikker på at du vil være tilfreds med resultatet. Men har du modet, så slås lidt med opskriften og se om du kan r amme noget du synes om.

   Michael 🙂

 4. Hej Michael,

  Jeg er netop faldet over din hjemmeside, og sikken nogle herlige opskrifter. Jeg er selv diabetiker.

  Jeg er vild med karamel, og jeg ser frem til den dag, hvor din opskrift er på plads. Rent personligt tror jeg, at kagen passer bedst sammen med chokoladestykker og nødder. Appelsin og kanel lyder lidt forkert sammen med karamel. Men selvfølgelig alt kan da prøves. Det kunne jo være, at det ville give en helt ny og ukendt smag.

  Fortsæt endelig dit gode arbejde med opskrifterne.

  Mange hilsner
  Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen