Sukkerfri brændte mandler

Brændte mandler har en duft, der er magisk, og der skal høj viljestyrke til for ikke at gå ombord i en stor posefuld. Problemet er bare, at de er lavet i sukker, massevis af sukker.

Men nu har jeg lavet min egen opskrift på sukkerfri brændte mandler, og her er der ikke ét gram sukker i. Håber du kan lide dem.

De skal ud af ovnen når de har en gylden farve. Det er nemt.

Indhold:

Mandler
Flordrys

Sådan gør du:

Lad mandlerne stå i meget varmt vand et stykke tid. Smut mandlerne og tør dem lidt.

Fordel dem nogenlunde tæt ud på en bageplade med bagepapir.

Drys Flordrys jævnt over mandlerne.

Bag dem på næstøverste ribbe ved ca. 200 grader, indtil de er gyldne.

Sukkerfri brændte mandler

11 tanker om “Sukkerfri brændte mandler

  1. Hej Michael. 🙂 Dine mandler ser lækre ud. 🙂 Hvad er flordrys? Er det flormelis?
    MH Henriette
    Ps. Har du nogle erfaringer med, om dine opskrifter tåles af Gastric-bypass opererede?

      1. FlorDrys er lavet af Toft-Care.dk.
        Du kan læse mere om det her: http://toft-care.dk/produkter_p/produkt_p.aspx?erhverv=0&hovedKat=16&underKat=17&produktId=56

        Perfect Fit er et produkt lavet af Isis.
        Det kan du læse mere om her: http://isis.dk/Produkter/Bage–og-sukkererstatninger/Perfect-Fit.aspx

        Desværre har jeg ikke erfaring med gastric bypass. Men jeg putter aldrig andet i end du normalt vil finde i opskrifter. Forskellen er sukkererstatningen og betydeligt mindre fedtstof.

  2. Tusind tak så blev jeg det klogere – glæder mig til at smage nogle af alle dine lækre kager, og krydser fingre for, jeg kan tåle bare et lille stykke i ny og næ. 😉 MH Henriette

    1. For at være ærlig, så kommer det sig ikke så nøje, Lonnie. Jeg brugte en pose (200 gram) og vendte de smuttede mandler i 1-2 spsk. FlorDrys eller lignende produkt.

      Du kan eventuelt drysse en lille smule salt over dem, men det er bestemt ikke påkrævet. Det giver dog lidt ekstra dybde.

        1. Mit store problem er, at jeg ELSKER brændte mandler. Desværre er de voldsomt sukkerfyldte og det er svært at gøre efter i en tilfredsstillende sukkerfri version.

          Det jeg gør er, at jeg tilsætter f.eks. kanel til nogle af dem, Lakrids til andre, o.s.v. Det er slet ikke så dumt endda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen