Sukkerfri brownies

Kan man lave sukkerfri brownies? Jeg har kæmpet lidt med denne opskrift og jeg kan i hver fald love dig for, at du kan lave nogle som kommer tæt på og har langt færre kalorier. Det betyder ikke at man kan spise dem som gulerødder, men de er noget mere sunde end normalt.

Indhold:

5-6 spsk. kakao
250 gram hvedemel
190 gram Perfect Fit
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
2 æg
100 gram flydende fedtstof (Jeg bruger Xtra med 70% fedt fra Coop)
2.5 dl. varmt vand

 

Sådan gør du:

Bland alle de tørre ting sammen i en skål.
Ælt æg og flydende fedtstof i. Slut med at ælte de 2½ dl vand i.

Bag kagen ved 160 grader (varmluft) eller 175 grader (almindelig ovn) i 30-35 minutter.
Jeg bager kagen i en bradepande (30×22) og det passer ret godt. Du må endelig ikke bage kagen for meget. Tjek om kagen er færdig ved at stikke en tynd kniv eller strikkepind i,

Jeg vil foreslå, at du laver sukkerfri glasur (jeg bruger Atwel Flordrys). Bland en tsk kakao i så du får kakao-glasur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.